De unde închiriez mașină în Valencia

În viața de zi cu zi, dar și în vacanță, autoturismul oferă cea mai mare libertate de mișcare. Am primit de curând întrebarea ”de unde închiriez mașină în Valencia?” Cum nu am o astfel de experiență personală (mă deplasez cu bicicleta), am fost nevoită să întreb și eu în stânga și-n dreapta.

Am grupat răspunsurile primite și le-am însoțit și de o simulare pe site-ul companiei. Iată ce am aflat!

* Record Go a fost recomandată de mai multe persoane.

Condiții:
– Mașina se ridică din aeroport.
– Pentru varianta ”Just Go” nu se cere depozit.
– Se poate plăti cu card de debit.

*Europcar

Condiții:
– Sediul companiei este la 5 minute distanță de aeroport, are service de shuttle gratuit.
– Pentru opțiunea ”Premium insurance” nu se cere depozit și se poate plăti cu debit card, dar prețul e mult mai ridicat.

*Centauro.

Condiții:

– Mașina se ridică din aeroport

– Cu opțiunea ”Smart” (Premium) nu se cere depozit și se poate plăti cu debit card.
Cum scopul articolului este de a împărtăși informații utile, trebuie să menționez că trei persoane mi-au indicat Goldcarca pe o companie cu care au avut probleme și de evitat.
Este un site care adună informații de la mai multe firme de închiriere mașini. Este bine cotat de către cei care i-au folosit serviciile. Permite căutarea după diferite criterii, cum ar fi firmele care permit plata cu cardul de debit sau condițiile de asigurare.
 
Am făcut o simulare pentru închirierea unui autoturism în perioada 17-27.10.2019. În foto sunt primele 3 rezultate ale căutării.
Dacă nu vrei să închiriezi mașină și vrei să te deplasezi cu transportul în comun în Valencia, atunci te va interesa articolul de aici.

În loc de concluzii:

Ce aș vrea să reții în urma acestui articol, sunt următoarele aspecte:
– Acest articol nu este o reclamă pentru anumite companii! Informațiile prezentate se bazează pe experiențele unor persoane care au beneficiat de serviciile firmelor de închiriere mașini.
– Am considerat important să le cuprind într-un articol pentru că am primit întrebări pe tema: ”De unde închiriez mașină în Valencia la un preț bun?”, ”Pot să închiriez mașină fără depozit și fără car de credit?” sau ”Îmi poți recomanda o firmă serioasă ca să închiriez mașină?”
– Ia în considerare că iulie-septembrie sunt luni aglomerate și deci cu cerere mare, organizează-te puțin în avans.
– Este posibil ca site-urile pe care le consulți să îți afișeze informațiile în limba spaniolă. Există opțiune și pentru limba engleză, de obicei în partea dreaptă, sus.
– Citește cu atenție toate condițiile, dacă ceva e neclar, scrie companiei. Unele au chiar chat online. De preferat să nu ai surprize neplăcute în vacanță și mai ales într-o țară străină.
* Dacă ai apelat la serviciile unei companii ”rent a car”, lasă, te rog un comentariu aici și împărtășește experiența ta! Poate fi de folos altora.
Vorba aceea: ”sharing is caring!” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1081