Străbate Spania prin cele șase simțuri

În perioada 28-31 martie, Ateneo Mercantil din Valencia găzduiește ”Sensorium”, o expoziție senzorială. Prin intermediul celor cinci simțuri, vizitatorii vor trece prin locuri și vor trăi experiențe autentic spaniole.

Atmosfera din timpul sărbătorii Las Fallas din Valencia, aroma portocalilor în floare din Bartoli, arhitectura palatului Alhambra din Granada, defilările din San Sebastian, peisajul Parcului Național Timanfaya, Insula Lanzarote, diversitatea culturală și gastronomică a Spaniei, toate sunt concentrate într-un singur spațiu. Vizitatorii pot atinge, miroși, asculta, arata și gusta Spania ca niciodată înainte printr-un itinerar distractiv prin facilități inovatoare.

Expoziția este gratuită și va fi deschisă publicului până duminică, 31 martie, între 12 și 20.

Spațiul este amenajat pentru persoanele cu dizabilități motorii și senzoriale: descrieri în Braille, ghiduri de însoțire cu limbajul semnelor pentru persoanele care au nevoie, măsuri adaptate pentru utilizarea scaunului cu rotile, podea cu ​​relief pentru nevăzători.

Noua formă de călătorie este propusă de Ghidul Repsol, care anul acesta împlinește 40 de ani și și-a actualizat conținutul adaptându-se tendințelor gastronomice și celor din turism.

Ghidul Repsol este format din recomandările bazate pe experiența directă a unei relețe de colaboratori și parteneri din întreaga Spanie. Reprezentanții ghidului spun că în el ”au compilat tot ceea ce caută o persoană înaintea unei călătorii, astfel încât să cuprindă toate utilitățile mai multo aplicații în una, adăugând și noi carcateristici.”

Indiferent de programul acestui sfârșit de săptămână, o întâlnire cu diversitatea și specificul Spaniei nu este o experiență de ratat!!

Mai multe detalii despre expoziție, dar și pentru cei care vor avea drum prin Spania, aici: www.guiarepsol.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

860