Valencia Tourist Card pentru copii și grupuri

În articolul Valencia Tourist Card am făcut o trecere în revistă a celor mai utilizate tipuri de carduri turistice în Valencia.

Astăzi îi voi avea în vedere pe cei mici și pe cei care vizitează orașul în grup. Lor le sunt destinate Valencia Tourist Care pentru copii (24/48/72h) și Valencia Tourist Card pentru grup (24/48/72h).

Să luăm pe rând fiecare din aceste două tipuri de card și să vedem ce oferă.

Aspecte comune ale Valencia Tourst Card pentru copii și Valencia Tourist Card pentru grupuri

De unde se cumpără Valencia Tourist Card

Orice Birou de Informații Turistice.

Mașinile automate din aeroport. Una este situată la intrarea în Oficiul de Informare Turistică de la Terminalul Sosiri și cea de-a doua în stația de metrou. Funcționează 24h și sunt utile pentru când avionul aterizează după închiderea biroului de informații.

Chioșc digital (Digital Kiosk) aflat la Terminalul Sosiri al aeroportului. De aici poți să îl și ridici dacă l-ai cumpărat de pe site-ul www.visitvalencia.com.

Oficiul ambulant ce se deplasează în zone cu mare afluență turistică.

Hoteluri, chioșcuri și agenții de turism. Entitățile care vând Cardul Turist Valencia au expus sticker-ul cu acest card.

*Poți cere livrarea cardului la oricare din Birourile Turistice din oraș. Livrare e gratuită. Cardul se va putea ridica în timpul programului de lucru al biroului respectiv.

Despre Birourile de Informații Turistice și programul lor poți citi aici.

Cardul poate fi returnat doar dacă nu a fost folosit și nu a fost validat niciodată. Pentru restituirea banilor trebuie să trimiți un email la adresa: vlcshop@visitvalencia.

Perioada de timp valabilă începe de la prima utilizare a cartelei în transportul public în Valencia.

Valencia Tourist Card pentru copii

Copiii sub 6 ani au gratuitate pe autobuzele companiei de transport municipal EMT. Pe metrou gratuitatea este pentru copiii de până la 10 ani.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, există varianta Card Turist Valencia Copii.

Ce include Valencia Tourist Card pentru copii

Transport public gratuit fără limită de călătorii în Zona A pentru tramvai, autobuzele urbane EMT și Zonele ABCD pentru metrou. Include călătoria de la aeroport.

Acces gratuit la muzee și monumente municipale, cum sunt Lonja de la seda (Bursa de mătase), Turnurile Serrano și Quart, Muzeul Fallas și Almoina. Lista completă aici.

Reduceri de până la 50% pentru diverse activități de agrement și în magazine și restaurante pentru întreaga familie.

Reducere de 10% exclusiv la cumpărarea online de pe site-ul biroului de turism. Poți cere ca livrarea să fie făcută la mașina automat din aeroport (chioșcul digital/digital kiosk). Livrare aici este gratis.

Oferta de reduceri o găsești aici.

Preț

– 24 h: 15 euro

– 48 h: 20 euro

– 72 h: 25 euro

Valencia Toursit Card pentru grup

Dacă ai venit în Valencia împreună cu un grup de peste 20 de persoane, cea mai bună opțiune este Valencia Tourist Card pentru grup. Numărul membrilor grupului trebuie să fie între 20 și nu poate depăși 60. Fiecare membru al grupului va primi propriul card de reducere.

Ce include Valencia Tourist Card pentru grup

Transport public gratuit fără limită de călătorii în Zona A pentru tramvai, autobuzele urbane EMT (am scris aici) și Zonele ABCD pentru metrou. Include călătoria de la aeroport.

Acces gratuit la muzle și monumente municipale, cum sunt Lonja de la seda (Bursa de mătase), Turnurile Serrano și Quart, Muzeul Fallas și Almoina. Lista completă aici.

Reducere de 10% exclusiv la cumpărarea online de pe site-ul biroului de turism. Poți cere ca livrarea să fie făcută la mașina automat din aeroport (chioșcul digital/digital kiosk). Livrare aici este gratis.

Reducere de până la 50% pentru activități de agrement și unele magazine și restaurante.

Oferta de reduceri o găsești aici.

Preț

– 24 h: 15 euro

– 48 h: 20 euro

– 72 h: 25 euro

În loc de concluzii:

Având în vedere oferta diversă turistică a orașului Valencia, vei fi tentat să faci și vezi cât mai multe. Sfatul meu este să îți drămuiești energia ca să-ți rămână timp să te și plimbi prin oraș. Așa, pur și simplu, ca să îl simți, să te sui într-un mijloc de transport în comun și te duci într-un cartier oarecare. Ai ocazia să vezi și fața de zi cu zi a orașului, nu doar cea turistică.

Când ți-a expirat cardul turistic (oricare din variante) nu te îngrijora că transportul te va costa mult! Pentru deplasarea cu mijloacele de transport în comun există abonamente dedicate turiștilor, valabile 1, 2 sau 3 zile. Poți afla despre ce este vorba citind articolul ”Cum mă deplasez în Valencia cu transportul în comun ”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

963